Overslaan naar content

Over ons

Bij Kaap Hoorn hebben we een gezellige werkomgeving met veel persoonlijk contact en korte lijnen. In tegenstelling tot wat je zou verwachten van een “klein” accountantskantoor hebben wij veel interessante klanten, van kleine DGA ondernemingen tot grote landelijke organisaties met vestigingen in het buitenland!

Werkgebieden

Fiscaal

Met een groep ervaren fiscalisten die bekend zijn met de snel veranderende fiscale regels, bieden wij niet alleen de nodige ondersteuning aan onze gewaardeerde klanten, maar ook aan jou als lid van ons team. Bij Kaap Hoorn krijg je de kans om proactief te zijn, ingewikkelde fiscale materie om te zetten in duidelijke adviezen en concrete oplossingen, en bedrijven te helpen bij complexe vraagstukken, bedrijfsoverdrachten en internationale uitdagingen.

Audit

Binnen onze controlepraktijk hebben wij een grote diversiteit aan klanten. Van kleine tot grote ondernemingen, in verschillende branches. Onze controlepraktijk bestaat uit acht medewerkers die zich volledig richten op de controle van jaarrekeningen. Sluit je aan bij Kaap Hoorn en werk samen met ons aan een efficiënte en betrokken controlepraktijk.

Administratie

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om te werken met geavanceerde geautomatiseerde tools en processen voor administratie, loonadministratie en jaarrekeningopstelling. We streven naar efficiëntie en kwaliteit in al onze diensten, met de nadruk op proactieve ondersteuning en persoonlijke betrokkenheid.

Advies

Krijg de kans om te werken in een inspirerende omgeving waar we niet alleen gefocust zijn op cijfers, maar vooral op het verhaal erachter. Wij zijn gedreven om de financiële situatie van onze klanten grondig te begrijpen en hen het best mogelijke advies te bieden. Of het nu gaat om jaarrekeningen, managementrapportages, financiële aanvragen, financieringsvraagstukken, bedrijfsovernames of pre-audit services, ons advies gaat verder dan de conventionele benadering.

Ontmoet jouw potentieel nieuwe collega's

drs. Stef van Kleef RA

Partner Accountancy

Ronald Schipper AA RB

Manager Accountancy

Sebastiaan Heins

Gevorderd assistent accountant

Laura Blaauw

Administratief medewerker

Tanja Dekker-Groenewoud

Administratiespecialist

Dayah Dekker

Administratief medewerker

Stephan Dekker RA

Partner Audit

Björn Veenhof RA

Accountant-medewerker

Stefan Groenewoud RA

Accountant-medewerker

Kevin Horn RA

Manager

Laura van Putten

Junior manager

Sandra Tijsen AA

Junior manager

Anton Niewöhner

Gevorderd assistent accountant

Jabril Osman

Beginnend assistent accountant

Michael van Kessel

Beginnend assistent accountant

Tjabine Louwrink

Beginnend assistent accountant

mr. Coen Appelman

Partner Fiscaal

Chendra van Kleef RB

Partner Fiscaal

Wij zijn en blijven altijd in ontwikkeling. Groei jij met ons mee?

Kom bij ons werken om de volgende redenen...

Afwisseling

In klanten en werkzaamheden

Altijd blijven leren

Start een studie naast je werk

Westfriese nuchterheid

No-nonsense aanpak ;-)

Gezonde werkomgeving

En leuke uitjes!

Teambuilding

Ameland 2023

Bij ons staat teambuilding centraal, en ons recente succesvolle uitje naar Ameland in 2023 heeft dat nogmaals bewezen. We geloven sterk in de kracht van een hecht team en nodigen jou uit om deel uit te maken van ons dynamische team. Samen kunnen we blijven groeien, samenwerken aan uitdagende projecten en onvergetelijke momenten creëren. Sluit je aan en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons gezamenlijke succesverhaal!