Overslaan naar content

Senior Belastingadviseur

  • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 5.375 - € 8.268 per maandBelastingadvies

Functieomschrijving

Ben jij klaar om hogerop te klimmen in jouw fiscale carrière?

Bij Kaap Hoorn in Hoorn hebben we ruimte voor een ambitieuze Senior Belastingadviseur die ons groeiende team komt versterken. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch en gevarieerd werkveld, waar geen dag hetzelfde is. Als Senior Belastingadviseur krijg je de kans om je te verdiepen in een breed scala aan fiscale vraagstukken, zowel nationaal als internationaal.


Waarom kiezen voor Kaap Hoorn?

Bij ons werk je niet alleen voor, maar vooral mét onze klanten. Onze klantenportefeuille is breed en divers: van ondernemers en familiebedrijven tot private equity en vermogende particulieren. Dit betekent dat je telkens weer nieuwe uitdagingen tegenkomt en continu kunt blijven leren en groeien. Onze korte werklijnen zorgen ervoor dat jouw stem gehoord wordt en je snel kunt schakelen met collega's en klanten.


Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met zowel fiscale als accountancy collega's en bent een essentieel aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw praktische aanpak en klantgerichte instelling helpen je om hoogwaardige, persoonlijke adviezen te geven. Daarnaast bieden we je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen als fiscalist en adviseur. Jij draagt actief bij aan de verdere groei en uitbouw van onze fiscale praktijk.


Wat bieden wij jou?

Bij Kaap Hoorn hechten we waarde aan jouw groei en ontwikkeling. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en tal van mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We ondersteunen je in het behalen van je ambities en helpen je om het beste uit jezelf te halen.


Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-opleiding in fiscaal recht of fiscale economie afgerond.
  • Je hebt ruime werkervaring, bij voorkeur in het adviseren van familiebedrijven en DGA’s.
  • Je bent sociaal en communicatief sterk.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Affiniteit met ICT is een pré.
  • Je bent ambitieus en klaar om lid te worden van de NOB of bent dat al.


Word jij onze nieuwe collega? Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je carrière naar een hoger niveau te tillen bij Kaap Hoorn? Wij staan klaar om je het touw toe te reiken waarmee je naar de top kunt klimmen!

Op locatie
  • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 5.375 - € 8.268 per maand
Belastingadvies

of

Op locatie
  • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 5.375 - € 8.268 per maand
Belastingadvies

Hey finance professional, mogen we bij jou solliciteren?

Ja, je leest het goed. We draaien het om. We staan te springen om bij jou te solliciteren. Online. Lekker makkelijk en het kost je niet meer dan drie minuten. Daarna kijken we verder of we een potentiële match zijn.