Overslaan naar content

Senior Assistent Accountant Audit

 • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.859 - € 4.116 per maandAudit & Assurance

Functieomschrijving

Kaap Hoorn Audit & Assurance B.V. zoekt een gemotiveerde senior assistent accountant voor de controleafdeling die zich verder wil ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy en wil je graag betrokken zijn bij verschillende MKB-bedrijven en internationale ondernemingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is jouw profiel?

Jij bent op zoek naar een afwisselende baan: tijd om jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen, relaties op te bouwen en het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen. Je bent klaar voor een uitdaging en vindt het leuk om in het diepe gegooid te worden. Jij:

 • hebt een HBO- of Universitair diploma accountancy of bedrijfseconomie of bent met deze opleiding bezig;
 • hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak;
 • bent accuraat, stressbestendigheid, ambitieus en hebt een service- en cliëntgerichte instelling;
 • hebt affiniteit met automatisering;
 • kan goed in een team samenwerken, maar werkt ook prima zelfstandig;
 • bent in staat tot het adequaat managen van je eigen planning;
 • hebt enkele jaren ervaring bij een accountantskantoor;
 • communicatie in het Engels is een pré.

Wat ga je bij ons doen?

Je krijgt een kijkje achter de schermen bij aansprekende klanten in het (groot) MKB en houd je bezig met het analyseren van financiële gegevens bij klanten. De controleklanten bevinden zich door heel Nederland wat het werken bij Kaap Hoorn erg divers maakt. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor klanten, krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Teamleden zullen je helpen met je carrièreplanning en doorgroeimogelijkheden en helpen om je vaktechnisch te blijven verbeteren.

Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen.

Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, het NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland. We streven in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Wij richten ons met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kaap Hoorn biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.


Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en kom je graag een onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken? Bij ons ben je van harte welkom!


We hopen je snel te ontmoeten,

team Kaap Hoorn

#kaapjeplek


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

Je bent jezelf, werkt graag in teamverband en je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak!

Op locatie
 • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.859 - € 4.116 per maand
Audit & Assurance

of

Op locatie
 • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.859 - € 4.116 per maand
Audit & Assurance

Hey finance professional, mogen we bij jou solliciteren?

Ja, je leest het goed. We draaien het om. We staan te springen om bij jou te solliciteren. Online. Lekker makkelijk en het kost je niet meer dan drie minuten. Daarna kijken we verder of we een potentiële match zijn.