Overslaan naar content

Junior Assistent Accountant Samenstelpraktijk

  • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.181 - € 3.159 per maandAccountancy

Functieomschrijving

Kaap Hoorn Accountancy zoekt een gemotiveerde junior assistent accountant om ons team van de samenstelpraktijk te versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de accountancy met doorgroeimogelijkheden en wil je graag betrokken zijn bij verschillende MKB-bedrijven en internationaal opererende ondernemingen? Solliciteer dan nu en grijp deze kans!


Je krijgt een kijkje achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf en houd je je bezig met het analyseren van financiële gegevens bij klanten. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor klanten, krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je ziet de verschillende facetten van het vak. Wij zullen je helpen met je carrièreplanning, doorgroeimogelijkheden en helpen om je vaktechnisch te blijven verbeteren. De focus van deze functie ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat. Het ondersteunen van het samenstel team bij de uitvoering maakt ook deel uit van de werkzaamheden.


Wat is jouw profiel?

Jij bent op zoek naar een afwisselende baan en het is de hoogste tijd om jouw theoretische kennis in de praktijk te brengen, relaties op te bouwen en het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen. Je bent klaar voor een uitdaging en vindt het leuk om in het diepe gegooid te worden. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je ook over een gezonde dosis ambitie. Ben jij de persoon die wij zoeken?


Wat ga je bij ons doen?

Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en over diverse klanten in het MKB. Je werkt direct onder de gevorderd assistent / junior manager en krijgt hierbij veel persoonlijke begeleiding. De werkzaamheden van de Junior Assistent richten zich voornamelijk op samenstel werkzaamheden. Hieronder valt ook het verzorgen van administratieve dienstverlening voor de verschillende bedrijven alsmede het opstellen van aangiften omzetbelasting. Je hebt affiniteit met automatisering en bent geïnteresseerd in nieuwe ICT-ontwikkelingen en toepassingen. Het betreft een doorgroeifunctie, dus in deze rol is het belangrijk dat jij je bij ons wil blijven door ontwikkelen!

Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen.


De kracht van onze dienstverlening is dat wij enerzijds de kwaliteit leveren die mag worden verwacht van een kantoor dat aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA). Anderzijds streven wij in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Dit uit zich onder meer in heldere en begrijpelijk geschreven (belasting)adviezen, waarbij de praktische uitvoerbaarheid van het advies voorop staat. Wij richten ons met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kaap Hoorn biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en kom je graag een onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken? Bij ons ben je van harte welkom!


We hopen je snel te ontmoeten,

Team Kaap Hoorn

#kaapjeplek


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vereisten

  • In bezit van een HBO diploma in de richting van Accountancy, BE of een SPD diploma of je bent met één van deze opleidingen bezig;
  • Je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak;
  • Je bent accuraat, stressbestendigheid, ambitieus en hebt een service- en cliëntgerichte instelling;
  • Je hebt affiniteit met automatisering;
  • Je kan goed in een team samenwerken, maar werkt ook prima zelfstandig;
  • Je vindt het belangrijk om in een gezellig en informeel team samen te werken.
Op locatie
  • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.181 - € 3.159 per maand
Accountancy

of

Op locatie
  • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.181 - € 3.159 per maand
Accountancy

Hey finance professional, mogen we bij jou solliciteren?

Ja, je leest het goed. We draaien het om. We staan te springen om bij jou te solliciteren. Online. Lekker makkelijk en het kost je niet meer dan drie minuten. Daarna kijken we verder of we een potentiële match zijn.