team Belastingadvies

ons team

Wat doen wij binnen dit team Belastingadvies van Kaap Hoorn? Bijvoorbeeld (complexe) fiscale aangiften IB en VpB en de fiscale jaarstukken van ondernemers opstellen. Wij beantwoorden als specialist de vragen van collega’s uit het accountancy-team. Wij onderhouden zelf de contacten met onze klanten en wanneer wij adviesbehoeften signaleren, dan bespreken wij dit met de klant. Wij pakken advieswerkzaamheden op, bedenken fiscale oplossingen en communiceren met de Belastingdienst. Mensen in ons team hebben een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht en een praktische en cliëntgerichte instelling.

 

Op dit moment heeft ons team behoefte aan een gevorderd aangifte medewerker/belastingadviseur en een (assistent) belastingadviseur. Is dit helemaal wat jij zoekt of denk jij dat jij op een andere manier een toegevoegde waarde voor ons team Belastingadviseurs kan zijn? Kaap dan snel jouw plek!

 

Al onze teamleden beschikken over goede contactuele vaardigheden en hebben cliëntgerichte en flexibele instelling. Bij Kaap Hoorn helpen wij elkaar met carrièreplanning, doorgroeimogelijkheden en houden elkaar scherp om vaktechnisch te blijven verbeteren.

 

Met welke opleidingen kun je in dit team aan de slag?

  • Je bent studerend voor RB / HEAO FE of hebt deze afgerond;
  • Een Afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie (WO)
  • NOB of bereid tot het volgen van de toelating tot de NOB


Welke ervaring kan van pas komen?

  • Je hebt ervaring met cliënten uit het MKB;
  • Je hebt affiniteit met automatisering, bij voorkeur met Unit 4;
  • Je beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
  • Je beschikt over een flexibele instelling en een gezonde dosis ambitie;
  • Junior of ervaren, wij hebben plek voor mensen uit ons vak met de juiste instelling!

 

Of je nou aan het begin van jouw carrière staat of al een ervaren rot in het vak bent: ons team Belastingadviseurs maakt graag kennis met jou!
 

We hopen je snel te ontmoeten, 

team Kaap Hoorn

#kaapjeplek

Vereisten

Je bent jezelf, werkt graag in teamverband en je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak!