team Audit & Assurance

ons team

Dit team bestaat uit allemaal collega's die houden van werken in de accountancy en die graag betrokken zijn bij verschillende MKB-bedrijven en internationale ondernemingen. In dit team krijg je een kijkje achter de schermen bij aansprekende klanten in het (groot) MKB en houden wij ons bezig met het analyseren van financiële gegevens bij klanten. De controleklanten bevinden zich door heel Nederland wat het werken bij Kaap Hoorn erg divers maakt. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor klanten, krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Al onze teamleden helpen elkaar met carrièreplanning, doorgroeimogelijkheden en houden elkaar scherp om vaktechnisch te blijven verbeteren.

 

Op dit moment heeft ons team behoefte aan een junior manager, een senior manager en een senior assistent accountant audit.

 

Is dit helemaal wat jij zoekt óf denk jij dat jij op een andere manier een toegevoegde waarde voor ons team Audit & Assurance kunt zijn? Kaap dan snel jouw plek!

 

Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, het NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland.

 

Met welke opleidingen kun je in dit team aan de slag?

  • Je bent studerend voor RA of bent recent afgestudeerd RA of AA;
  • Je hebt een HBO- of Universitair diploma accountancy of bedrijfseconomie of bent met deze opleiding bezig.

Wat kan daarnaast goed van pas komen?

  • Je werkt graag met cliënten uit het (groot) MKB;
  • Je bent accuraat, stressbestendigheid, ambitieus en hebt een service- en cliëntgerichte instelling;
  • Affiniteit met automatisering;
  • Ervaring bij een accountantskantoor is een pré, maar niet noodzakelijk

 

Of je nou aan het begin van jouw carrière staat of al een ervaren rot in het vak bent: ons team Audit & Assurance maakt graag kennis met jou!
 

We hopen je snel te ontmoeten,

team Kaap Hoorn

#kaapjeplek

Vereisten

Je bent jezelf, werkt graag in teamverband en je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak!