Manager Audit (junior/senior)

Over deze functie

Kaap Hoorn Audit & Assurance B.V. zoekt een enthousiaste manager voor de controleafdeling. Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie met doorgroeimogelijkheden en wil je graag betrokken zijn bij verschillende MKB-bedrijven en internationale ondernemingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De werkzaamheden van de manager audit richten zich voornamelijk op het uitvoeren van controle-/assurancewerkzaamheden. De manager verricht onafhankelijk van de cliënt zijn werkzaamheden op een kwalitatief goede manier, waarbij steeds wordt voldaan aan de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. De werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard. De focus van deze functie ligt op vakinhoudelijke kwaliteit en ICT.

Wat is jouw profiel?

Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van het controleteam en zet samen met de extern accountant de lijnen uit. Je werkt graag in het (groot) MKB en bent hands-on. Je hebt professionaliteit hoog in het vaandel staan en weet dit op een goede manier over te brengen op klanten. Jij:

  • bent studerend voor RA of bent recent afgestudeerd RA of AA;
  • hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak;
  • bent accuraat, stressbestendigheid, ambitieus en hebt een service- en cliëntgerichte instelling;
  • werkt graag met klanten in het (groot) MKB;
  • hebt affiniteit met automatisering;
  • kan goed in een team samenwerken, maar werkt ook prima zelfstandig;
  • bent in staat tot het adequaat managen van de planning;
  • beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden;
  • hebt meerdere jaren ervaring bij een accountantskantoor.

Wat ga je bij ons doen?

Je krijgt de verantwoordelijkheid over diverse klanten in het (groot) MKB. Jij bent het eerste aanspreekpunt en zorgt ook voor de aansturing van het team. Je werkt direct onder de extern accountant / partner. Binnen Kaap Hoorn is er voldoende ruimte voor initiatief, ontwikkeling en doorgroei. Niet alleen word je ingezet op klanten, gezamenlijk zullen we kijken naar de inzet op andere gebieden (zoals commercie, planning, vaktechniek, feestcommissie).

Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen. Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, het NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland. We streven in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Wij richten ons met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en en bij gebleken geschiktheid behoort toetreding tot de mogelijkheden. Kaap Hoorn biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten. (nu even niet, maar daar kijken we met z'n allen weer naar uit!)

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en kom je graag een onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken? Bij ons ben je van harte welkom!


We hopen je snel te ontmoeten,

team Kaap Hoorn

#kaapjeplek


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functievereisten

Je bent jezelf, werkt graag in teamverband en je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak!