Kaapje koffie?!

ons team

Wil je eerst tijdens een kop koffie of kopje thee kennismaken met Kaap Hoorn? Dan kan natuurlijk. Wij begrijpen dat je eerst wel eens wil zien waar je terecht komt, voordat je besluit om jouw plek te kapen! Of weet je nog niet precies weet op welke plek jij het beste tot je recht komt en wil je eerst meer horen over de verschillende disciplines binnen ons team en de kansen die wij te bieden hebben? Kaap dan eerst een kop koffie. Wij maken graag tijd voor jou, dus kom langs!

 

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim twintig professionals. Hiermee bieden wij een compleet pakket van dienstverlening op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen.

 

Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, het NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland. We streven in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Wij richten ons met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Vereisten

Je bent jezelf, werkt graag in teamverband en je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak!