Ervaren Belastingadviseur

Over deze functie

Kaap Hoorn Belastingadviseurs B.V. zoekt een ervaren en ambitieuze belastingadviseur om ons fiscale team te versterken. Ben jij op zoek naar een aantrekkelijke fiscale functie met doorgroeimogelijkheden en wil je graag betrokken zijn bij diverse MKB-bedrijven en internationale ondernemingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je bij ons doen?

Als ervaren Belastingadviseur werk je bij Kaap Hoorn zowel zelfstandig als in nauwe samenwerking met de fiscale vennoot en andere fiscale collega’s alsmede met onze accountant collega’s. Je bent klantgericht en hebt een praktische en hands-on werkinstelling. Je hebt een brede vaktechnische basis. Je onderhoudt zelfstandig contact met de klanten en met de Belastingdienst. Met de kantoorleiding ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de fiscale praktijk.

Je komt bij Kaap Hoorn met veel verschillende fiscale vraagstukken in aanraking, nationaal en ook internationaal. Wij hebben een brede en gevarieerde klantenportefeuille, met o.a. vele ondernemers, familiebedrijven, hun aandeelhouders (DGA’s), alsmede vermogende particulieren. Ons kantoor kent korte werklijnen en kenmerkt zich door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gecombineerd met een persoonlijke benadering van en relatie met onze klanten.


Wat is jouw profiel?

Jij bent verantwoordelijk voor de fiscale dienstverlening aan jouw klanten, en zet samen met de fiscale vennoot de lijnen uit. Je werkt graag in het (groot) MKB en bent hands-on. Je hebt professionaliteit hoog in het vaandel staan en weet dit op een goede manier over te brengen op klanten. Jij:

  • hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
  • bent lid van de NOB of bereid om dat te worden;
  • bent accuraat, stressbestendigheid, ambitieus en hebt een service- en cliëntgerichte instelling;
  • hebt meerdere jaren ervaring met de advisering van MKB-ondernemingen/familiebedrijven/DGA’s;
  • kunt goed in een team samenwerken, maar werkt ook prima zelfstandig;
  • beschikt over goede sociale en contactuele vaardigheden.


Wie zijn wij?

Kaap Hoorn is een belastingadvies- en accountantskantoor met ruim 20 professionals. Hiermee wordt een compleet pakket van dienstverlening geboden op het gebied van administratie, accountancy, belastingadvies en fiscale aangiften, alsmede de (vrijwillige en wettelijke) controle van jaarrekeningen. Kaap Hoorn beschikt over een WTA-vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controleopdrachten. Daarnaast is Kaap Hoorn lid van het NBA, aangesloten bij het RB, de NOB en het SRA, het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland. We streven in onze dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door een praktische en informele manier van werken. Wij richten ons met name op ondernemingen en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en op termijn behoort toetreding tot de mogelijkheden.
Kaap Hoorn biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Op kantoor lunchen we met z’n allen in de kantine en de wekelijkse borrel vindt vaak plaats op het dakterras. Daarnaast ontmoet je regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten, zowel op kantoor als daarbuiten. (nu even niet, maar daar kijken we met z'n allen weer naar uit!)


Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en kom je graag een onder het genot van een kopje koffie jouw ambities bespreken? Bij ons ben je van harte welkom!

We hopen je snel te ontmoeten,

team Kaap Hoorn

#kaapjeplek

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functievereisten

Je bent jezelf, werkt graag in teamverband en je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak!